Paddla på vintern till Lådfabriken på Orust

En lyxig paddling genom en storslagen skärgård.

Från: 2,600.00 kr

Beskrivning

En lyxig helg i en folktom skärgård

Vill du paddla söderut från Skaftö en lördag, komma fram till ett mysigt ställe?
Få äta av havets läckerheter och sova över? Ta en kortare, eller längre, tur till fots på söndagen, äta lunch och därefter bli hämtad med fiskebåt tillbaka till Grundsund söndag em? Unna sig en extraordinär upplevelse under sen höst, vinter och tidig vår när vi är nästan ensamma i skärgården? Lyxig tomhet…

Vi samlas i Grundsund på  lördagsmorgonen.
Det blir en genomgång av dagen vid 08.30 – 09.00 och vi tar en fika. Därefter ordnar vi med påklädning och sjösättning av kajakerna och ger oss av mot Edshultshall. Vädret bestämmer om vi kan starta i Grundsund eller om vi kör ner till Rågårdsvik på sydsidan med kajaker och saker,
Vi paddlar medan dagen är ljus och kommer iland framåt eftermiddagen efter en härlig och vacker paddling. Naturens skådespel ger förutsättningarna, beräknad paddletid är 4 – 5 timmar.

Lådfabriken och fiskebåten

I Edshultshall bor och äter vi på Lådfabriken. Johan och Marcel har, av en fabrik, byggt ett fantasktiskt hus med ett överflöd av färger och former. Vi blir väl emottagna, får bo i deras fina dubbelrum och får äta av den underbara maten.

http://www.ladfabriken.eu/sv/

Beroende på vilken helg vi kommer blir det:
Julbord med allt man kan önska sig av skaldjur (nov – dec). Pris 1400 kr
En fiskmeny eller en skaldjursmeny (febr- mars). Pris 500 kr/650 kr  (Vi kommer överens om vad vi helst vill ha och bokar i förväg.)

Vi startar vår vinter med en Luciapaddling!

Med glitter i mössan ger vi oss iväg torsdagen den 13 december. Vid ankomst står skaldjurens julbord färdigt att avnjutas. Glittret glittrar glatt vidare genom den långa natten och fredagen får vara fylld av lugn. Om så önskas tar vi en kortare tur i kajakerna. Vi blir hämtade av Bobbo från Grundsund och med hans fiskebåt tar vi oss tillbaka till Skaftö i skymningen.

 

Priset (2 600 kr) inkluderar paddling, guide, boende, frukost + lunch på Lådfabriken, hämtning med båt m.m. Kostnad för middag tillkommer enl. ovan.

Bokning sker efter förfrågan och tillgänglighet. Maila gärna oss och fråga om tilltänkta datum.

Information

    • Förkunskaper
    • Simkunskap
    • Viss paddelvana
    • Område