Ta med dina vänner: En 3 dagars tur med tält och guide.

Paddling och friluftsliv med bra mat och guide

3,950.00 kr

Beskrivning

En härlig tur i Skaftös närområde

Erbjudandet gäller juni – augusti.

Vi startar 10.00 med kaffe och genomgång av turen och utrustningen. Väder och vind avgör turens längd, hänsyn tas också till deltagarnas erfarenheter. Paddeltekniken prövas och tips ges före avfärd.

Paddling till fina lägerplatser

Packningen av kajakerna görs på bryggan och därefter bjuds lunch på Hos Grundéns på Pelles Restaurang, strax bredvid. Avfärd och paddling till en fin lägerplats där middag lagas på gasolkök. Egen tid och gemenskap på kvällen, vi eldar om platsen och vädret tillåter.

Andra dagen fortsätter med paddling varvat med god mat och vackra vyer. Kanske ett dopp i det blå… En ny lägerplats väljs för kvällen och vi sover gott efter en heldag på havet.

Sista dagen paddlar vi fram till lunch då vi åter anländer Grundsunds brygga. Magen fylls med lunch och kajakerna töms på utrustning. En genomgång av turen görs och vi avslutar senast 15.00. Tag med kläder efter väder, egen sovsäck, liggunderlag, matsaker (tallrik mm). Packa allt vattentätt. Tält och gasolkök ingår, liksom maten och kajaken.

Övriga önskemål

Skicka ett mail med önskemål om specilakost. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Viss paddelvana samt friluftsvana krävs, turen görs för två till sex personer. Fråga oss först om era önskade datum, vi  kollar kalendern och återkommer.

Information

  • Förkunskaper
  • Simkunskap
  • Viss friluftsvana
  • Viss paddelvana
  • Område
Du tittar på: Ta med dina vänner: En 3 dagars tur med tält och guide. 3,950.00 kr
Läs mer