Vinterpaddla med oss till Lysekil

Extra i Advent: Paddla en hel dag, ät ett extraordinärt julbord på Musselbaren, sov gott och paddla tillbaka.

3,995.00 kr

Beskrivning

Paddla till julbordet i Lysekil under december/ Det blir turer till Musselbaren på Smögen istället. Julbordet är inställt.

För mer info skriv en rad till kontakt@balanspunkten.nu

Följ med på en rolig och själslyftande matpaddling. Vi träffas i  Grundsund en fredag eller lördag morgon, förbereder oss och smyger sedan mellan öarna norrut i den folktomma skärgården. Vår medhavda matsäck äts i en skyddad vik. Vi följer öarnas läsida, kollar fågel och säl, insuper mäktig skönhet. Fram på eftermiddagen når vi Lysekils hamn och Musselbarens Historiska Julbord, anno 1952.

Musselbaren i Lysekil

Årets julbord kommer bli historiskt på flera sätt. I tidstypiskt snitt har vi glädjen att under fem serveringar och fyra akter dela med oss av ett stycke historia och musik. Däremellan serveras vår femrätters julmeny vid sittande bord istället för buffé.

Vår julmeny serveras vällagad från grunden med klassiska julsmaker, mycket kärlek och tradition. Drycken har ju en nästan lika stor betydelse och
därför känns det extra roligt att få erbjuda lokal färsk öl och lagrad julmust. Det starka kommer från vårt eget hantverksdestilleri Klocktornet som
tillhandahåller årets julsupar.

Vi kommer in till Hotell Lysekil där vi skall bo och får bytt om från torrdräkt till något mer passande för några timmar i restaurangen.  Vi får därefter en måltidsupplevelse som vi kommer att minnas. När faten och glasen är tomma blir det en god natts sömn och vi får en söndagsförmiddag till att i lugn takt ta kajakerna och bege oss tillbaka till Grundsund.

Pris, innehåll och utrustning

Vi ger er allt vi beskrivit, ovan och nedan, för 3995 kr per person.

Då ingår paddling, mat, underhållning och boende. Vi har alltid med 2 guider, ni får kajak, torrdräkt, lätt lunch, julbord på Musselbaren i Lysekil samt del i tvåbäddsrum med frukost. Tillkommer gör kostnaden för dryck.

Du som vill med har erfarenhet och teknik nog för att paddla en heldag.
Läs bifogad utrustningslista och ta också med egen varm dryck i termos samt kläder som du kan sitta inne med på Musselbaren.

Information

  • Datum
  • 28/11/20 - 29/11/20
  • 05/12/20 - 06/12/20
  • 11/12/20 - 12/12/20
  • 19/12/20 - 20/12/20
  • Förkunskaper
  • Simkunskap
  • Paddelvana
  • Område
Du tittar på: Vinterpaddla med oss till Lysekil 3,995.00 kr
Välj alternativ