Yoga – en fördjupande helgkurs

Yogahelg 20-22 oktober 2023.

4,200 kr

Beskrivning

Yogahelg i oktober !!! 

Den 20/10 – 22/10 2023 är du hjärtligt välkommen till Kärlingesund, som ligger innanför Skaftö precis. Då blir det en kurshelg för dig som uppskattar Iyengaryoga och min undervisning.

Start med dropp in fredag den 20e mellan kl 13-15 (om man kommer tidigt kan man gå en sväng den vackra naturen innan) och så kursstart kl 15, med fika.  Det blir ett pass på fredag, 3 pass på lördag (lite olika långa och lite olika innehåll, samt en ensamstund) och 1 pass samt en andningsövning på söndag. Sluttid ngn gg mitt på söndag eftermiddag efter en senare lunch.

Pris 4 200 kr per person för yoga, mat och sömn i 2- bäddsrum. (Vill du ha enkelrum så meddela det.)

Låter det som en kul, härlig och möjlig idé så välkommen att boka en plats. Betala gärna  på sidan – eller – om du vill dela upp det… Hör av dig till mig på mailen  och betalar 1000 kr i anmälningsavgift först. Gärna snart det finns begränsat antal platser, senast 1/6. Har du frågor så skicka dem tveklöst till mig Christina på kontakt@balanspunkten.nu

Kolla på https://karlingesundretreatcenter.se/sv/ det är ett jättefint kurscenter med inriktning nära naturen, hälsa o yoga. Ägarna, Sibylle och Andrea, är nya sedan 2 år och har gjort en jättefin satsning på allt. Sibylle är dessutom van vid Iyengaryoga och vill vara med oss på kursen när det går.

Har du speciella önskemål om kosten så meddela oss.

Du tittar på: Yoga – en fördjupande helgkurs 4,200 kr
Läs mer