Konsten att älska livet.

Jag som driver Balanspunkten heter Christina Ingemarsdotter och jag älskar naturen, att paddla kajak och dessutom älskar jag att leva. Detta vill jag dela med andra. Därför jobbar jag med mitt Kajakcenter i Grundsund, sedan 2005, och därför erbjuder jag hjälp till självhjälp med olika behandlingar, sedan 1987,  och ger yogalektioner sedan 2003.

Personal

På sommaren är vi sedan många år fler som jobbar. I år (2018) jobbar Clara Lerbro, Lotta Josefsson och Pia Herbertsson på Kajak i Grundsund. Ibland får jag också tillfälle till sammarbeta med Regina Cederfelt, som är utbildad Bohusguide.
Under vintern 18/19 kommer Clara att finnas kvar på deltid. Vinterpaddling är något som jag tror på. Känslan av att umgås med tystnaden, med en kraftfull natur och med goda ödmjuka människor är viktig. Med torrdräkt och gott omdöme gör jag numera, sedan 2016, lördagsturer åt lite olika håll med god mat som en viktig pusselbit. Vad sägs om Smögen, Kärringön och Edsultshall? Eller en runda i skärgården söder om Skaftö?

Bohuslän

I Bohuslän finns min skärgård, jag har kajkat runt här i hela mitt liv. Först var det en massa segling, sedan ännu mer kajakpaddling. 2018 blir min 40:de sommar i kajaken, det är ju helt fantastiskt.